Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elias: The Little Rescue Boat

Elias: The Little Rescue Boat

03/11/2014 | Flixfilm

Se Elias: The Little Rescue Boat på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Animation, Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joakim Gunby
Spilletid: 10 min
Land: Norway
Sprog: Danish, Finnish, Swedish, Norwegian, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne animerede serie følger redningsbåden Elias og hans venner og alt det, de oplever, når de sammen skal beskytte byen Lundevig mod farer.


Se Elias: The Little Rescue Boat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkElias: The Little Rescue Boat havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elias: The Little Rescue Boat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elias: The Little Rescue Boat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elias: The Little Rescue Boat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elias: The Little Rescue Boat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar