Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elias: The Little Rescue Boat

Elias: The Little Rescue Boat

03/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Elias: The Little Rescue Boat på Netflix

Indspilningsår: 2005–
Genre: Animation, Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joakim Gunby
Spilletid: 10 min
Land: Norway
Sprog: Danish, Finnish, Swedish, Norwegian, English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Denne animerede serie følger redningsbåden Elias og hans venner og alt det, de oplever, når de sammen skal beskytte byen Lundevig mod farer.


Se Elias: The Little Rescue Boat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elias: The Little Rescue Boat havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elias: The Little Rescue Boat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elias: The Little Rescue Boat herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elias: The Little Rescue Boat er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elias: The Little Rescue Boat stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar