Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elio Fiorucci: Free Spirit

Elio Fiorucci: Free Spirit

10/07/2022 | Flixfilm

Elio Fiorucci: Free Spirit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar hylder den frisindede modedesigner Elio Fiorucci, som transformerede disko, denim og den moderne modescene.

Elio Fiorucci: Free Spirit havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elio Fiorucci: Free Spirit på YouTube.Se Elio Fiorucci: Free Spirit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elio Fiorucci: Free Spirit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elio Fiorucci: Free Spirit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elio Fiorucci: Free Spirit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elio Fiorucci: Free Spirit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar