Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elisa and Marcela

Elisa and Marcela

07/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Elisa and Marcela på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1901 i Spanien tager Elisa Sánchez Loriga en mandlig identitet for at kunne gifte sig med Marcela Gracia Ibeas, kvinden, hun elsker. Baseret på virkelige hændelser.


Se Elisa and Marcela på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elisa and Marcela havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elisa and Marcela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elisa and Marcela herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elisa and Marcela er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elisa and Marcela stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar