Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elisa and Marcela

Elisa and Marcela

07/06/2019 | Flixfilm

Se Elisa and Marcela på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 1901 i Spanien tager Elisa Sánchez Loriga en mandlig identitet for at kunne gifte sig med Marcela Gracia Ibeas, kvinden, hun elsker. Baseret på virkelige hændelser.


Se Elisa and Marcela på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkElisa and Marcela havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elisa and Marcela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elisa and Marcela herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elisa and Marcela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elisa and Marcela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar