Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elisa and Marcela

Elisa and Marcela

07/06/2019 | Flixfilm

Elisa and Marcela på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1901 i Spanien tager Elisa Sánchez Loriga en mandlig identitet for at kunne gifte sig med Marcela Gracia Ibeas, kvinden, hun elsker. Baseret på virkelige hændelser.

Elisa and Marcela havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elisa and Marcela på YouTube.Se Elisa and Marcela på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elisa and Marcela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elisa and Marcela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elisa and Marcela, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elisa and Marcela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar