Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elite Short Stories: Carla Samuel

Elite Short Stories: Carla Samuel

17/06/2021 | Flixfilm

Se Elite Short Stories: Carla Samuel på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Itzan Escamilla, Ester Expósito, Carlota Casado
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Samuel forsøger sig med et romantisk fremstød i lufthavnen for at overtale Carla til ikke at flyve til London.

Elite Short Stories: Carla Samuel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elite Short Stories: Carla Samuel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elite Short Stories: Carla Samuel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elite Short Stories: Carla Samuel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elite Short Stories: Carla Samuel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elite Short Stories: Carla Samuel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar