Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe

Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe

14/06/2021 | Flixfilm

Se Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rebe holder en intim indflytterfest for sine venner, men situationen kommer ud af kontrol pga. af narko og uventede gæster.

Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar