Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elite Short Stories: Patrick

Elite Short Stories: Patrick

23/12/2021 | Flixfilm

Elite Short Stories: Patrick på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Junior Mbengani, Xoán Fórneas, Manu Ríos
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Patricks trip til en hytte ude i skoven ved juletid giver et uventet, men vigtigt, resultat.

Elite Short Stories: Patrick (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elite Short Stories: Patrick på YouTube.Se Elite Short Stories: Patrick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elite Short Stories: Patrick (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elite Short Stories: Patrick (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elite Short Stories: Patrick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elite Short Stories: Patrick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar