Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe

15/12/2021 | Flixfilm

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Georgina Amorós, Pol Granch, Àlex Monner
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Cayetana forsøger at komme sig over sin ekskæreste med hjælp fra sin nye ven Felipe, da prinsen igen dukker op i hendes liv.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe på YouTube.Se Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar