Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elite Short Stories: Samuel Omar

Elite Short Stories: Samuel Omar

20/12/2021 | Flixfilm

Elite Short Stories: Samuel Omar på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da Samuel står over for at blive smidt ud af sit barndomshjem, kommer Omar med et besnærende forslag til, hvordan de kan skaffe penge.

Elite Short Stories: Samuel Omar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elite Short Stories: Samuel Omar på YouTube.Se Elite Short Stories: Samuel Omar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elite Short Stories: Samuel Omar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elite Short Stories: Samuel Omar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elite Short Stories: Samuel Omar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elite Short Stories: Samuel Omar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar