Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Élite

13/03/2020 | Flixfilm

Se Élite på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Thriller
Instruktør: Maria Eriksson-Hecht
Skuespillere: Emil Almén, Inez Dhal Torhaug, Kristi Torhaug
Spilletid: 9 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da tre teenagere fra arbejderklassen kommer på en eksklusiv privatskole i Spanien, fører kontrasten mellem dem og de velhavende elever til mord.


Se Élite på Netflix


Anmeldelse: Élite

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Élite (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Élite (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Élite:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Élite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Élite (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Élite

  1. ? - kl. 23:31, 07-02-2019:

    Hvornår kommer season 2 ud af Elite?? p.s Elsker den så meget☺️

    Skriv kommentar