Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Élite

08/04/2022 | Flixfilm

Élite på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Maria Eriksson-Hecht
Skuespillere: Emil Almén, Inez Dahl Torhaug, Kirsti Eline Torhaug
Spilletid: 9 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da tre teenagere fra arbejderklassen kommer på en eksklusiv privatskole i Spanien, fører kontrasten mellem dem og de velhavende elever til mord.

Élite (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Élite på YouTube.Se Élite på Netflix
Anmeldelse: Élite

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Élite (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Élite (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Élite, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Élite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Élite

  1. ? - kl. 23:31, 07-02-2019:

    Hvornår kommer season 2 ud af Elite?? p.s Elsker den så meget☺️

Skriv kommentar