Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elizabeth: The Golden Age

Elizabeth: The Golden Age

03/09/2020 | Flixfilm

Se Elizabeth: The Golden Age på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Shekhar Kapur
Skuespillere: Cate Blanchett, Clive Owen, Geoffrey Rush
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom, France, Germany, United States
Sprog: English, Spanish, Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dronning Elizabeth beskytter sig mod invasion og forræderi, da hun indleder et romantisk forhold til eventyreren sir Walter Raleigh.

Elizabeth: The Golden Age havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elizabeth: The Golden Age på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elizabeth: The Golden Age ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elizabeth: The Golden Age stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elizabeth: The Golden Age, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elizabeth: The Golden Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar