Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elizabeth

Elizabeth

17/11/2021 | Flixfilm

Elizabeth på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Shekhar Kapur
Skuespillere: Cate Blanchett, Liz Giles, Rod Culbertson
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne Oscar-vindende fortælling om magt, og hvad den gør ved mennesker, kan man opleve den unge dronning Elizabeth I opgive lykken til gengæld for sin sikkerhed.

Elizabeth havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elizabeth på YouTube.Se Elizabeth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Elizabeth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elizabeth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elizabeth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elizabeth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar