Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elize Matsunaga: Once Upon a Crime

Elize Matsunaga: Once Upon a Crime

08/07/2021 | Flixfilm

Elize Matsunaga: Once Upon a Crime på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stephanie Sherry, José Carlos Cosenzo, Elize Matsunaga
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Forbrydelsen rystede Brasilien. Elize Matsunaga skød og parterede sin rige mand. Denne dokumentarserie med det første interview med hende dykker dybt ned i sagen.

Elize Matsunaga: Once Upon a Crime (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elize Matsunaga: Once Upon a Crime på YouTube.Se Elize Matsunaga: Once Upon a Crime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elize Matsunaga: Once Upon a Crime (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elize Matsunaga: Once Upon a Crime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elize Matsunaga: Once Upon a Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elize Matsunaga: Once Upon a Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar