Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elle

01/06/2021 | Flixfilm

Elle på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Paul Verhoeven
Skuespillere: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny
Spilletid: 130 min
Land: France, Germany, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En succesrig forretningskvinde, der har været udsat for en brutal voldtægt, bruger list og sin erotiske fantasi til at finde voldtægtsmanden uden politiets hjælp.Se Elle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Elle havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Elle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar