Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ellen DeGeneres: Relatable

Ellen DeGeneres: Relatable

18/12/2018 | Flixfilm

Se Ellen DeGeneres: Relatable på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Joel Gallen, Tig Notaro
Skuespillere: Laura Dern, Ellen DeGeneres, Eddie Vedder, Jill Vedder
Spilletid: 68 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I sit første specialprogram siden 2003 ser Ellen tilbage på sin vej mod stjernerne og fortæller detaljer om de hjertevarme – og sjove – ting, hun har lært undervejs.


Se Ellen DeGeneres: Relatable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEllen DeGeneres: Relatable havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ellen DeGeneres: Relatable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ellen DeGeneres: Relatable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ellen DeGeneres: Relatable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ellen DeGeneres: Relatable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar