Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ellen Page tildelt hovedrolle i ‘The Umbrella Academy’

Ellen Page tildelt hovedrolle i ‘The Umbrella Academy’

13/11/2017 | Flixfilm

Den amerikanske skuespillerinde Ellen Page er blevet castet en rolle i den kommende Netflix-filmatisering af den populære tegneserie ‘The Umbrella Academy’, som blev annonceret i sommers.

Det skriver Variety.

Ellen Page er bedst kende for hendes gennembrudsrolle i indie-filmen ‘Juno’ hvor hun spiller en gravid teenager, som vil adoptere sit barn. Hun har dog også spillet med i større film som
‘Inception’ og ‘X-Men: Days of Future Past’ samt ‘Flatliners’, der netop nu vises i de danske biografer og som er instrueret af danskeren Niels Arden Oplev (Drømmen, Mænd Der Hader Kvinder, Kapgang).

‘The Umbrella Academy’ består af en gruppe dysfunktionelle superhelte – Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus og Number Five – der kæmper for at redde verden, mens de kæmper med hver deres personligheder og evner.

Ellen Page er blevet tildelt rollen som Vanya, der er det sorte får i gruppen og som den eneste uden nogle form for overnaturlige evner, hvilket gør det svært for hendes at finde sin plads i selskabet.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Umbrella Academy’ er skrevet af My Chemical Romance-sangeren Gerard Way og produceres af Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner og producer. Gerard Way er også tilknyttet som medproducer. Serien er endvidere blevet omdannet til serieformatet af Jeremy Slater (The Exorcist).

‘The Umbrella Academy’ får premiere på Netflix Danmark i 2018.
Skriv kommentar