Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elles n’oublient jamais

Elles n’oublient jamais

05/01/2022 | Flixfilm

Se Elles n’oublient jamais på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens hans kone og søn er bortrejst, indleder Julien en affære med Angela, som ender med at blive hans barns au pair.

Elles n’oublient jamais havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elles n’oublient jamais på YouTube.Se Elles n’oublient jamais på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elles n’oublient jamais ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elles n’oublient jamais stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elles n’oublient jamais, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elles n’oublient jamais er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar