Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elling

15/11/2020 | Flixfilm

Se Elling på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Petter Næss
Skuespillere: Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle
Spilletid: 89 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den generte og neurotiske Elling og den simple, sexbesatte Kjell kæmper for at fungere i samfundet, og den lejlighed de er blevet sat til at dele sammen.

Elling havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar