Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elon Musk: The Real Life Iron Man

Elon Musk: The Real Life Iron Man

07/05/2022 | Flixfilm

Elon Musk: The Real Life Iron Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Sonia Anderson
Skuespillere: Daniela Albers, Julie Anderson Ankenbrandt, Richard Branson
Spilletid: 71 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Elon Musks livshistorie og nyskabende teknologiske idéer inden for transport, kunstig intelligens og rumfart er omdrejningspunkterne i denne dokumentar.

Elon Musk: The Real Life Iron Man havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elon Musk: The Real Life Iron Man på YouTube.Se Elon Musk: The Real Life Iron Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elon Musk: The Real Life Iron Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elon Musk: The Real Life Iron Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elon Musk: The Real Life Iron Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elon Musk: The Real Life Iron Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar