Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elsk Mig Igen

17/02/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Music
Instruktør: Mehdi Avaz
Skuespillere: Apríl Smáradóttir, Rasmus Thude
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Da en nygift ung kvinde vågner med hukommelsestab efter en ulykke, må hendes mand hjælpe hende med at komme sig – og vinde hendes kærlighed tilbage.


Se Elsk Mig Igen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elsk Mig Igen havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elsk Mig Igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elsk Mig Igen herunder:Fra premieredatoen (17. februar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Elsk Mig Igen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Elsk Mig Igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Elsk Mig Igen

  1. Dorthea - kl. 22:57, 28-11-2015:

    Hvorfor er den fjernede fra netflix ?

    Skriv kommentar