Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elsk Mig Igen

Elsk Mig Igen

17/02/2014 | 1 kommentar

Se Elsk Mig Igen på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Music
Instruktør: Mehdi Avaz
Skuespillere: Apríl Smáradóttir, Rasmus Thude
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da en nygift ung kvinde vågner med hukommelsestab efter en ulykke, må hendes mand hjælpe hende med at komme sig – og vinde hendes kærlighed tilbage.


Se Elsk Mig Igen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elsk Mig Igen havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elsk Mig Igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elsk Mig Igen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elsk Mig Igen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elsk Mig Igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Elsk Mig Igen

  1. Dorthea - kl. 22:57, 28-11-2015:

    Hvorfor er den fjernede fra netflix ?

    Skriv kommentar