Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elsk mig

25/08/2021 | Flixfilm

Se Elsk mig på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Horacio Munoz Orellana
Skuespillere: Ann-Mari Max Hansen, Søren Pilmark
Spilletid: 70 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ung mands hede affære med en parisisk violinist begynder at falde fra hinanden, da skjulte familiehemmeligheder afslører omfanget af hans smertefulde fortid.

Elsk mig havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elsk mig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elsk mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elsk mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elsk mig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elsk mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar