Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Elsker Dig for Tiden

Elsker Dig for Tiden

09/08/2023 | Flixfilm

Elsker Dig for Tiden på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag
Skuespillere: Julie Rudbæk, Kasper Dalsgaard, Sofie Kaufmanas
Spilletid: 109 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en fotograf – og lykkelig single – møder en romantisk tømrer, må de forsøge at finde balance mellem deres meget forskellige behov i det blomstrende forhold.Se Elsker Dig for Tiden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Elsker Dig for Tiden havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elsker Dig for Tiden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Elsker Dig for Tiden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elsker Dig for Tiden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elsker Dig for Tiden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elsker Dig for Tiden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Elsker Dig for Tiden

  1. Jesper - kl. 08:07, 09-08-2023:

    IMDB rating = 6,5

Skriv kommentar