Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It

Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It

05/02/2017 | Flixfilm

Se Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes livs kærlighed går ud for at købe cigaretter og aldrig kommer tilbage, går den 40-årige mor til to, Elvira, på jagt efter sandheden.

Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elvira I Will Give You My Life but I’m Using It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar