Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elvira

29/08/2022 | Flixfilm

Elvira på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bodil Jørgensen, Peter Plaugborg, Anders Mossling
Spilletid: N/A
Land: Denmark, Germany
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En forpint ung malers liv drejer sig kun om, hvordan hun kan ende det – indtil et skæbnesvangert møde får hende til at genfinde sin tabte livslyst. Men er det for sent?Se Elvira på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Elvira havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elvira på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Elvira ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elvira stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elvira, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elvira er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar