Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elysium

01/08/2021 | Flixfilm

Elysium på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Neill Blomkamp
Skuespillere: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, Afrikaans, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne dystre thriller, der finder sted i 2154, flytter de rigeste mennesker til en fantastisk, privat rumstation, mens livet på jorden bliver fortsat mere forfærdeligt.

Elysium havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elysium på YouTube.Se Elysium på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elysium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elysium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elysium, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elysium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar