Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elysium

23/02/2018 | Flixfilm

Se Elysium på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Neill Blomkamp
Skuespillere: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga
Spilletid: 109 min
Land: USA, Mexico, Canada
Sprog: English, Spanish, French, Afrikaans, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne dystre thriller, der finder sted i 2154, flytter de rigeste mennesker til en fantastisk, privat rumstation, mens livet på jorden bliver fortsat mere forfærdeligt.


Se Elysium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elysium havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elysium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Elysium:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elysium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elysium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar