Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Embattled

Embattled

05/04/2023 | Flixfilm

Embattled på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Nick Sarkisov
Skuespillere: Stephen Dorff, Elizabeth Reaser, Drew Starkey
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En MMA-kæmpers anstrengte forhold til sin teenagesøn – en kommende stjerne inden for sporten – kulminerer i et opgør i ringen, som forandrer deres liv.Se Embattled på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Embattled havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Embattled på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Embattled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Embattled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Embattled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Embattled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar