Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Embrace

01/05/2017 | Flixfilm

Se Embrace på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short, Drama
Instruktør: Ashley Noel
Skuespillere: Roberto Cordero Jr., Valec Martinez, Ricky Cubillos, Marco Keiser
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Aktivistmediesensationen Taryn Brumfitt fører an i et korstog for at bekæmpe negativt ladede kropsbilleder og body-shaming og få os til at se vores kroppe på en ny måde.


Se Embrace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmbrace havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Embrace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Embrace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Embrace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Embrace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar