Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Embraye, bidasse… ça fume!

Embraye, bidasse… ça fume!

13/02/2022 | Flixfilm

Embraye, bidasse… ça fume! på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Comedy
Instruktion: Max Pécas
Skuespillere: Sylvain Chamarande, Dominique Jubelin, Jean-Marc Longval
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.0

Handling: En gruppe forvirrede værnepligtige soldater forvilder sig ind i en landsby, hvor de møder en gruppe unge kvinder.Se Embraye, bidasse… ça fume! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Embraye, bidasse… ça fume! havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Embraye, bidasse… ça fume! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Embraye, bidasse… ça fume! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Embraye, bidasse… ça fume! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Embraye, bidasse… ça fume!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Embraye, bidasse… ça fume! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar