Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Emergency: NYC

Emergency: NYC

29/03/2023 | Flixfilm

Emergency: NYC på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Langer, John Boockvar, Kristina McKoy
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne medrivende dokumentarserie følger New Yorks sundhedspersonale, mens de prøver at skabe balance mellem deres privatliv og intense arbejdsliv.Se Emergency: NYC på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Emergency: NYC (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emergency: NYC på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Emergency: NYC (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emergency: NYC (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emergency: NYC, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emergency: NYC er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar