Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emicida: AmarElo – Live in São Paulo

Emicida: AmarElo – Live in São Paulo

15/07/2021 | Flixfilm

Emicida: AmarElo – Live in São Paulo på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Fred Ouro Preto
Skuespillere: Emicida, Zeca Pagodinho, Pabllo Vittar
Spilletid: 89 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den brasilianske rapper Emicida bringer sine progressive rim og eklektiske rytmer til São Paulos Theatro Municipal, da han spiller hits fra albummet AmarElo.

Emicida: AmarElo – Live in São Paulo havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emicida: AmarElo – Live in São Paulo på YouTube.Se Emicida: AmarElo – Live in São Paulo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Emicida: AmarElo – Live in São Paulo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emicida: AmarElo – Live in São Paulo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emicida: AmarElo – Live in São Paulo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emicida: AmarElo – Live in São Paulo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar