Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Emily in Paris’ forlænget med sæson 3 … og sæson 4

‘Emily in Paris’ forlænget med sæson 3 … og sæson 4

11/01/2022 | Flixfilm

emily in paris saeson 3 saeson 4

For få uger siden havde anden sæson af komedieserien ‘Emily in Paris’ med Lily Collins i hovedrollen på Netflix, men allerede nu kan streamingtjenesten afsløre at der er mere i vente.

Ikke blot én, men hele to nye sæson af ‘Emily in Paris’ er på vej, bekræfter Netflix.

Første sæson gjorde serien til en af de mest populære komedieserier på Netflix, og interessen er bestemt ikke faldet med sæson 2. Hele 108 millioner timer har Netflix-medlemmer brugt på den nye sæson siden premieren den 22. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Emily in Paris’ blev Netflix’ mest sete komedieserie i 2020.

I sæsonen er Emily nu mere forankret i sit liv i Paris, og hun bliver bedre til at navigere i byen – selvom hun stadig kæmper med alle særlighederne ved det franske liv.

Efter at være snublet ind i en kærlighedstrekant med sin nabo og sin første rigtige franske ven er Emily opsat på at fokusere på sit arbejde, der bliver mere kompliceret dag for dag. I franskundervisningen møder hun en, der også er på udebane – en, der gør hende både rasende og fascineret.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

Foruden Lily Collins medvirker Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat and Bruno Gouery. Kate Walsh, William Abadie og Arnaud Viard.

Det var faktisk slet ikke meningen, at ‘Emily In Paris’ skulle have været tilgængelig på streamingtjenesten Netflix da det oprindeligt var konkurrenten Paramount, som havde den på programmet, men i sidste øjeblik overtog Netflix komedieserien – et skifte som den amerikanske streamingtjeneste helt sikkert ikke har fortrudt.

Se ‘Emily In Paris‘ på Netflix Danmark.

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix © 2021.Skriv kommentar