Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Emily in Paris’ sæson 4 kommer efter sommeren

‘Emily in Paris’ sæson 4 kommer efter sommeren

06/05/2024 | Flixfilm

Lily Collins er snart tilbage i rollen Emily Cooper da Netflix netop har offentliggjort premieredatoen på fjerde sæson af hitserien ‘Emily in Paris’.

Sæsonen kommer i to dele á fem episoder, hvor del 1 får premiere den 15. august 2024 – efterfulgt af del 2, der får premiere den 12. september 2024.

Se en lille teaser nederst i artiklen hvor holdet fra serien beskriver den nye sæson med tre ord!

Efter de dramatiske begivenheder ved Camille og Gabriels fejlslagne bryllup er Emily i sæson 4 i vildrede: Hun har stærke følelser for to mænd, men nu venter Gabriel et barn med sin eks, og Alfies værste frygt om hende og Gabriel er blevet bekræftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På arbejdet er Sylvie tvunget til at konfrontere et dilemma fra fortiden af hensyn til sit ægteskab, og Agence Grateau-teamet må navigere i store personaleforandringer. Mindy og bandet forbereder sig på Eurovision, men da pengene slipper op, er de nødt til at være økonomiske.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Emily og Gabriels kemi er ikke til at tage fejl af, idet de arbejder sammen for at få en Michelin-stjerne – men to store hemmeligheder truer med at ødelægge alt, hvad de har drømt om.

Foruden Lily Collins medvirker også Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) og Lucien Laviscount (Alfie) i den kommende sæson

Se ‘Emily in Paris‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 15. august.
Skriv kommentar