Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emily in Paris

Emily in Paris

22/12/2021 | Flixfilm

Emily in Paris på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da marketingchefen Emily Cooper fra Chicago får tilbudt drømmejobbet i Paris, tager hun hul på sit nye liv, hvor hun skal balancere arbejde, venner og romantik.

Emily in Paris (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emily in Paris på YouTube.Se Emily in Paris på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Emily in Paris (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emily in Paris (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emily in Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emily in Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar