Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emily in Paris

Emily in Paris

02/10/2020 | Flixfilm

Se Emily in Paris på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da marketingchefen Emily Cooper fra Chicago får tilbudt drømmejobbet i Paris, tager hun hul på sit nye liv, hvor hun skal balancere arbejde, venner og romantik.Se Emily in Paris på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Emily in Paris (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emily in Paris (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Emily in Paris:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emily in Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emily in Paris (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar