Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Emily tager en sæson mere i Paris

Emily tager en sæson mere i Paris

12/11/2020 | Flixfilm

emily in paris saeson 2Netflix har netop meddelt, at den amerikanske komedieserie ‘Emily In Paris’ vender tilbage med sæson 2.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.

Dermed vil Lily Collins som Emily Cooper tage på flere eventyr i den franske hovedstad, som hun flyttede til i forbindelse med et drømmejob i første sæson. I Paris tager hun hul på sit nye liv, hvor hun skal balancere arbejde, venner og romantik.

Det er blot lidt over en måned siden, at første sæson havde premiere på Netflix – 2. oktober – men seriens popularitet som kun er steget med raketfart har fået streamingtjenesten til allerede at binde sig til en ny sæson.

Foruden Lily Collins medvirker Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat and Bruno Gouery. Kate Walsh, William Abadie og Arnaud Viard. Alle vil vende tilbage i anden sæson.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var faktisk slet ikke meningen, at ‘Emily In Paris’ skulle have haft premiere på Netflix da den oprindelig var planlagt til at udkomme hos konkurrenten Paramount, men flyttede i sidste øjeblik til Netflix – et skift som den amerikanske streamingtjenesten helt sikkert ikke har fortrudt.

Se ‘Emily In Paris‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar