Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emily’s Wonder Lab

Emily’s Wonder Lab

25/08/2020 | Flixfilm

Se Emily’s Wonder Lab på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Family, Fantasy
Instruktør: Marcus Ovnell
Skuespillere: Chelsea Edge, Harriet Slater, Tipper Seifert-Cleveland, Jenny Lampa
Spilletid: N/A
Land: Sweden, UK, USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Videnskabsentusiasten Emily Calandrelli gør STEAM sjovt med aktiviteter, demonstrationer og hjemmeforsøg, der får dig til at tænke efter – og blive blæst bagover!


Se Emily’s Wonder Lab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Emily’s Wonder Lab (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emily’s Wonder Lab (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Emily’s Wonder Lab:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emily’s Wonder Lab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emily’s Wonder Lab (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar