Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Emma.

27/10/2021 | Flixfilm

Se Emma. på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Autumn de Wilde
Skuespillere: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Mia Goth
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En stolt, privilegeret ung kvinde blander sig i sine bekendtes liv, men indser snart, at hun ikke er helt så klog og velmenende, som hun troede.

Emma. havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emma. på YouTube.Se Emma. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Emma. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emma. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emma., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emma. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar