Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte

Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte

01/05/2018 | Flixfilm

Se Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Douglas McGrath
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, James Cosmo, Greta Scacchi, Alan Cumming
Spilletid: 120 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En fantasifuld ung pige føler sig overset af sin egen familie og tager på et overnaturligt eventyr for at redde julemandens nyfødte datter.

Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emma & Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar