Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Emma Stone & Jonah Hill er sindssyge i ny Netflix-serie; Maniac

Emma Stone & Jonah Hill er sindssyge i ny Netflix-serie; Maniac

24/03/2016 | Flixfilm

emma-stone-jonah-hillNetflix har fået endnu et stærkt kort på hånden; Streamingtjenesten har købt de eksklusive rettigheder til serien Maniac, der har Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollerne og som instrueres af Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation). Det skriver det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

Emma Stone og Jonah Hill, der tidligere har spillet overfor hinanden i teenagehittet Superbad og opnået stjernestatus med bl.a. roller i The Wolf of Wall Street og Birdman, skal i den mørke komedieserie Maniac, spille to patienter på et sindssygehospital, der lever i deres egen fantasifulde verden.

Maniac, der er baseret på en norsk serie fra 2015, bliver som udgangspunkt på 10 episoder, der alle vil blive instrueret af Cary Fukunaga, som bedst kendes for sin instruktion af True Detective sæson 1, samt Beasts of No Nation, som var den første Netflix-film og som havde premiere i oktober 2015.

LÆS OGSÅ   'Beverly Hills Cop 4' skrider fremad

Der er endnu ingen oplysinger om hvornår serien vil kunne ses på Netflix, men taget i betragtning at optagelserne endnu ikke er begyndt, skal det nok ikke forventes at premieredatoen kommer til at ligge i indeværende år.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar