Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Emma

10/06/2014 | Flixfilm

Emma på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Douglas McGrath
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, James Cosmo, Greta Scacchi
Spilletid: 120 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Filmatiseringen af Jane Austens roman om misforståede forsøg på at lege Kirsten Giftekniv tager et komisk kig på den unge Emmas forsøg på at blande sig i kærligheden.

Emma havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emma på YouTube.Se Emma på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Emma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar