Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Emma

10/06/2014 | Flixfilm

Se Emma på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Douglas McGrath
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, James Cosmo, Greta Scacchi, Alan Cumming
Spilletid: 120 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Filmatiseringen af Jane Austens roman om misforståede forsøg på at lege Kirsten Giftekniv tager et komisk kig på den unge Emmas forsøg på at blande sig i kærligheden.


Se Emma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmma havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Emma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar