Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emmanuel Macron: Behind the Rise

Emmanuel Macron: Behind the Rise

18/05/2017 | Flixfilm

Se Emmanuel Macron: Behind the Rise på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Følg det politiske stjerneskud Emmanuel Macron, der måtte igennem en brutal kampagne, før han blev den yngste præsident i Frankrigs historie.


Se Emmanuel Macron: Behind the Rise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Emmanuel Macron: Behind the Rise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emmanuel Macron: Behind the Rise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar