Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emmanuel Macron: Behind the Rise

Emmanuel Macron: Behind the Rise

18/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Emmanuel Macron: Behind the Rise på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Følg det politiske stjerneskud Emmanuel Macron, der måtte igennem en brutal kampagne, før han blev den yngste præsident i Frankrigs historie.


Se Emmanuel Macron: Behind the Rise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Emmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) havde premiere på Netflix Danmark den 18. May, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Emmanuel Macron: Behind the Rise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emmanuel Macron: Behind the Rise (Emmanuel Macron: Vejen til sejren) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emmanuel Macron: Behind the Rise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore