Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Emo the Musical

Emo the Musical

06/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Emo the Musical på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Music, Musical
Instruktør: Neil Triffett
Skuespillere: Benson Jack Anthony, Jordan Hare, Rahart Adams, Jon Prasida
Spilletid: 94 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Emoen Ethan bliver smidt ud af en privatskole, fordi han forsøgte selvmord. Han kommer på Seymour High og møder en sød, kristen pige, som er klar til at omvende ham.


Se Emo the Musical på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Emo the Musical havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emo the Musical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Emo the Musical herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emo the Musical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emo the Musical stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar