Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of Scents

Empire of Scents

01/01/2018 | Flixfilm

Se Empire of Scents på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar udforsker, i hvilket omfang vores lugtesans leder vores overlevelsesinstinkter og beriger vores sensuelle oplevelser.

Empire of Scents havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Empire of Scents på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Empire of Scents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of Scents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Empire of Scents, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Empire of Scents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar