Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of Scents

Empire of Scents

01/01/2018 | Flixfilm

Se Empire of Scents på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar udforsker, i hvilket omfang vores lugtesans leder vores overlevelsesinstinkter og beriger vores sensuelle oplevelser.


Se Empire of Scents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmpire of Scents havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Empire of Scents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Empire of Scents herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Empire of Scents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of Scents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar