Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of the Sun

Empire of the Sun

24/12/2014 | Flixfilm

Se Empire of the Sun på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson, Nigel Havers
Spilletid: 153 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Mandarin, Shanghainese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Christian Bale spiller den unge brite, som blev adskilt fra sine forældre, da japanerne invaderede Shanghai under 2. verdenskrig.


Se Empire of the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmpire of the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Empire of the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Empire of the Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Empire of the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar