Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of the Sun

Empire of the Sun

24/12/2014 | Flixfilm

Empire of the Sun på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson
Spilletid: 153 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Mandarin, Shanghainese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Christian Bale spiller den unge brite, som blev adskilt fra sine forældre, da japanerne invaderede Shanghai under 2. verdenskrig.

Empire of the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Empire of the Sun på YouTube.Se Empire of the Sun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Empire of the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Empire of the Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Empire of the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar