Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of the Tsars

Empire of the Tsars

01/08/2017 | Flixfilm

Se Empire of the Tsars på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lucy Worsley, Janet Hartley, Simon Dixon
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Historikeren Lucy Worsley fortæller om triumferne, overfloden og den voldsomme undergang for det kejserlige Romanov-dynasti, som styrede Rusland i tre århundreder.


Se Empire of the Tsars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmpire of the Tsars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Empire of the Tsars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Empire of the Tsars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Empire of the Tsars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of the Tsars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar