Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire of the Tsars

Empire of the Tsars

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Empire of the Tsars på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lucy Worsley, Janet Hartley, Simon Dixon
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Historikeren Lucy Worsley fortæller om triumferne, overfloden og den voldsomme undergang for det kejserlige Romanov-dynasti, som styrede Rusland i tre århundreder.


Se Empire of the Tsars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Empire of the Tsars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Empire of the Tsars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Empire of the Tsars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Empire of the Tsars er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire of the Tsars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar