Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empire State

Empire State

15/04/2016 | Flixfilm

Se Empire State på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dito Montiel
Skuespillere: Liam Hemsworth, Michael Angarano, Dwayne Johnson, Paul Ben-Victor
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En wannabe-politibetjent, som arbejder for et pengetransportfirma, fortæller en ven om firmaets manglende sikkerhed og drages ind i en plan om et insiderjob.


Se Empire State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmpire State havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Empire State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Empire State herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Empire State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empire State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar