Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Empresses in the Palace

Empresses in the Palace

01/09/2015 | Flixfilm

Se Empresses in the Palace på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Li Sun, Kang Luo, Qian Sun
Spilletid: 90 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Året er 1722 i Kina, og i kejserens harem lever kvinderne med forræderi, troløshed og korruption, samtidig med at de kæmper for magt og kejserens gunst.

Empresses in the Palace havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Empresses in the Palace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Empresses in the Palace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Empresses in the Palace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Empresses in the Palace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Empresses in the Palace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar