Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Emulsion

15/11/2016 | Flixfilm

Emulsion på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Suki Singh
Skuespillere: Sam Heughan, Claudia Bassols, Lex Shrapnel
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da hans kone forsvinder fra et parkeringshus, bruger en desperat mand et år på at finde spor efter hende, men mysteriet bliver blot større.

Emulsion havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Emulsion på YouTube.Se Emulsion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Emulsion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emulsion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Emulsion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Emulsion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar