Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Emulsion

15/11/2016 | Flixfilm

Se Emulsion på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Suki Singh
Skuespillere: Sam Heughan, Claudia Bassols, Lex Shrapnel, David Ajala
Spilletid: 96 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da hans kone forsvinder fra et parkeringshus, bruger en desperat mand et år på at finde spor efter hende, men mysteriet bliver blot større.


Se Emulsion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEmulsion havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Emulsion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Emulsion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Emulsion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Emulsion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar