Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Second Chance

A Second Chance

14/11/2017 | Ingen kommentarer

Se A Second Chance på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Roland Møller, Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen
Spilletid: 102 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Da en kriminalbetjent pludselig mister sin lille dreng, stjæler han en forsømt baby fra et par narkomaner og efterlader i stedet sin søns lig hos dem.


Se A Second Chance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


A Second Chance (En Chance Til) havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Second Chance (En Chance Til) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Second Chance herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Second Chance (En Chance Til) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Second Chance stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar