Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » A Second Chance

A Second Chance

14/11/2017 | Flixfilm

Se A Second Chance på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Nikolaj Coster-Waldau, Roland Møller, Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen
Spilletid: 102 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en kriminalbetjent pludselig mister sin lille dreng, stjæler han en forsømt baby fra et par narkomaner og efterlader i stedet sin søns lig hos dem.


Se A Second Chance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkA Second Chance (En Chance Til) havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om A Second Chance (En Chance Til) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til A Second Chance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til A Second Chance (En Chance Til) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Second Chance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar