Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » A Day and a Half

A Day and a Half

01/09/2023 | Flixfilm

A Day and a Half på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Fares Fares
Skuespillere: Fares Fares, Alexej Manvelov, Alma Pöysti
Spilletid: 94 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I et desperat forsøg på at blive genforenet med sin datter brager en bevæbnet mand ind på det lægehus, hvor hans ekskone arbejder, og kidnapper hende.Se A Day and a Half på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

A Day and a Half havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til A Day and a Half på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om A Day and a Half ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at A Day and a Half stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame A Day and a Half, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til A Day and a Half er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar