Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En Enkelt Til Korsør

En Enkelt Til Korsør

16/12/2020 | Flixfilm

Se En Enkelt Til Korsør på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter sin ph.d. står Rasmus arbejdsløs og med en kæmpe studiegæld. Nødtvunget tager han et job som dansklærer på VUC, hvor han møder en broget forsamling af voksne.

En Enkelt Til Korsør havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se En Enkelt Til Korsør på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om En Enkelt Til Korsør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En Enkelt Til Korsør stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En Enkelt Til Korsør, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En Enkelt Til Korsør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar