Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En Enkelt Til Korsør

En Enkelt Til Korsør

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se En Enkelt Til Korsør på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter sin ph.d. står Rasmus arbejdsløs og med en kæmpe studiegæld. Nødtvunget tager han et job som dansklærer på VUC, hvor han møder en broget forsamling af voksne.


Se En Enkelt Til Korsør på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


En Enkelt Til Korsør havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om En Enkelt Til Korsør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til En Enkelt Til Korsør herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til En Enkelt Til Korsør er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En Enkelt Til Korsør stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar