Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En Fiende Att Dö För

En Fiende Att Dö För

14/03/2014 | Flixfilm

Se En Fiende Att Dö För på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1939 sendes et tysk ekspeditionshold til Svalbard for at finde beviser på, at alle kontinenterne en gang hang sammen og formede et superkontingent ved navn Pangea.

En Fiende Att Dö För havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se En Fiende Att Dö För på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om En Fiende Att Dö För ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En Fiende Att Dö För stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En Fiende Att Dö För, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En Fiende Att Dö För er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar